Πώληση Οικόπεδο, Törökbálint, Pest, Ουγγαρία, Törökbálint

Πώληση - Cod. 37213

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 676000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Ο χώρος ανάπτυξης βρίσκεται δίπλα στις διασταυρώσεις M1 και M0, σε άμεση γειτνίαση με τον αυτοκινητόδρομο Μ7. Λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας, ο χώρος ανάπτυξης προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες υλικοτεχνικής υποδομής.

Ο χώρος ανάπτυξης είναι ένας άμεσος γείτονας στη νοτιοδυτική βιομηχανική και εφοδιαστική ζώνη των Budaörs και Biatorbágy. Ο χώρος του έργου περιλαμβάνει αρκετά οικόπεδα συνολικού ύψους 67,6 εκταρίων, εκ των οποίων τα 48 εκτάρια προορίζονται για εφοδιαστική ή εμπορική ανάπτυξη ακινήτων. Η συνεπής, μεγάλη περιοχή και εξαιρετική τοποθεσία καθιστούν τον χώρο ανάπτυξης μοναδικό στην αγορά, περιοχές ανάπτυξης με τέτοιου είδους δυνατότητες είναι σπάνια διαθέσιμες στην αγορά.

Ο χώρος ανάπτυξης είναι χωρισμένος ως GKSz-8, "εμπορική ζώνη και ζώνη εξυπηρέτησης" και Vi-6 "θεσμική ζώνη". Σ 'αυτές τις ζώνες επιτρέπονται οι εγκαταστάσεις για κάθε είδους μη αποδιοργανωτικές οικονομικές δραστηριότητες όπως οι βιομηχανικές δραστηριότητες αποθήκευσης, λιανικού εμπορίου, τροφοδοσίας, υπηρεσιών και υπηρεσιών - των οποίων οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις δεν υπερβαίνουν τα όρια που έχουν οριστεί για τις κατοικημένες περιοχές - επιτρέπονται γραφεία, σταθμοί στάθμευσης και βενζινάδικα .

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB