Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Szentendre, Pest, Ουγγαρία, Tucsok utca

Πώληση - Cod. 35437

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 154 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Στην καμπή του Δούναβη στο Szentendre της Βόρειας Ουγγαρίας, που βρίσκεται 24 χλμ. Από τη Βουδαπέστη, ο ιδιοκτήτης πωλεί μια μοναδική οικογενειακή κατοικία πολυτελών οικοδομημένων το 2000. Το κτίριο έχει έκταση τριών επιπέδων: ισόγειο 86 τ.μ. περιοχή και περίπου. 15 τ.μ. εντοιχισμένη σοφίτα. Στο ισόγειο υπάρχει σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, μπάνιο και βεράντα 20μ², καθώς και ένα μικρό, εντελώς χωρισμένο μικρό διαμέρισμα (δωμάτιο, ντουλάπα, μπάνιο και ξεχωριστή βεράντα). Στον επάνω όροφο υπάρχουν ένα μεγάλο και τρία μικρότερα ξεχωριστά δωμάτια, ένα μπάνιο και μια ντουλάπα. Στον αττικό χώρο υπάρχει ξεχωριστή περιοχή εργασίας / ξεκούρασης και αποθηκευτικός χώρος.
Το σπίτι βρίσκεται σε έναν κήπο 676 m2 με καταπράσινα δέντρα, σκαντζόχοιροι, φουντούκια και άλλα αειθαλούς και λίμνες κήπου. Το οικόπεδο βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ήσυχα αδιέξοδα και είναι προσβάσιμο και από τις δύο οδούς. Δύο αυτοκίνητα μπορούν να σταθμεύσουν στην αυλή. Το σπίτι είναι περίπου. 25 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Szentendre. Η τοπική στάση του λεωφορείου απέχει 2 λεπτά με τα πόδια και μπορείτε εύκολα να φτάσετε στον αυτοκινητόδρομο σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με κεντρική θέρμανση και μια σόμπα προσφέρει εναλλακτικές επιλογές θέρμανσης (ξύλο καυσόξυλων). Το σπίτι έχει ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού, τηλεπικοινωνιακή σύνδεση και κλιματισμό.
Από το κτίριο και από τον κήπο έχετε μια ωραία θέα στο κέντρο της πόλης Szentendre, στη Βουδαπέστη και στους λόφους του Πηλή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB